avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drepturi salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drepturi salariale

Buna seara ma numesc Mihaela si as dori sa stiu daca pot sa-mi recuperez bani de concediu pe luna august .In luna iulie am facut inventar ,iar dupa aceea m-au scos lipsa in gestiune.Imi aduceau marfa fara acte iar patroni isi luau marfa din mag spuneau ca este marfa contra marfa dar nu era asa,mafa mse strica iar eu in cazul acesta ieseam lipsa nu mi-au dat bani nici pe luna iulie .Cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: Alex Dedu , Mediator 23:32, 11 Septembrie 2012
In primul rand va puteti prezenta la ITM pentru restantele salariale. In ceea ce priveste procesul de introducere in gestiune si de rulare a marfii fara documente aferente,aceasta poate fi reclamat la organul competent(garda finaciara ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale mihaela34dav mihaela34dav Buna ziua sunt Mihaela si revin cu o intrebare....in cazul in care se va face o verificare la mag respectiv patroni pot sa rezolve problemele intre organele ... (vezi toată discuția)
Ajutor Cucos eugenia Cucos eugenia Cucos eugenia Cucos eugenia BUNA ZIUA, MA NUMESC EUGENIA SUNT DIN GALATI SUNT CASATORITA SI AM DOI COPII MINORI. AM LUCRAT LA O FIRMA IN DEPOZITUL GALGROS UNDE LA INCEPUT NICI POMENEALA ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune - motiv pentru a nu ne plati perioada de preaviz. ce trebuie sa facem? HeavyM HeavyM buna ziua, ma numesc Tudor si sunt din Pascani jud Iasi si as avea nevoie de putin ajutor daca se poate. eu am lucrat in cadrul unei firme de electrocasnice si ... (vezi toată discuția)