Buna ziua sunt Mihaela si revin cu o intrebare....in cazul in care se va face o verificare la mag respectiv patroni pot sa rezolve problemele intre organele respective iar eu pot fi data in judecata pentru ca am luat marfa din gestiune?Care ar fi atunci rezolvarea pentru ca sunt oameni influienti in Brasov.
Acesti patroni aduc marfa ex:(iegume si fructe,cosmetice) produse pe care nu le inregistrez in gestiune iar ei pe valoarea respectiva isi i-au marfa din gestiune inregistrata in contabilitate .Nu am stiut cum este regula de m-au dus de nas ca imi accepta ca sa fac diferente si degradari produselor.Dupa 8 luni de zile de cand am facut inventar am iesit cu o anumita suma lipsa iar din aceasta cauza nu mi-au dat salariul pe luna iulie si nici bani de concediu pe luna august.Ce as putea face pentru ca patroni vor sa-i platesc aceasta suma si mi-au oprit si acesti bani?Pot sa-mi recuperez aceste drepturi salariale pentru ca m-au obligat sa merg la alt mag al lor pentru a-mi face oprire in continuare.