avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea adresei din Cartea de identitate a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea adresei din Cartea de identitate a proprietarului

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: acum domiciliul din cartea mea de identitate este identic cu cel al parintilor mei, in alt oras( Pascani, Jud. Iasi ).
De curand am cumparat un apartament ( in Mun. Iasi ) si vreau sa-mi fac mutatie la noul apartament .
In contractul de Vanzare-Cumparare eu sunt proprietarul si i-am trecut pe parintii mei cu dreptul de abitatie viagera asupra imobilului cumparat.
In momentul in care completez cererea de schimbare a domiciliului( in Iasi ) este obligatoriu ca cel putin unul din parinti sa fie prezenti pentru a semna in fata 'ofiterului' de la Primarie, chiar daca eu sunt proprietarul pe acte si pe ei i-am trecut doar cu drept de abitatie viagera?

Va multumesc mult, astept un raspuns. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:09, 1 Aprilie 2015
Pot da declaratia de consimtamant pentru primirea in spatiu si la un notar din Pascani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea unei carti de identitate expirate - acord proprietar ... chris1badea chris1badea Eliberarea unei carti de identitate expirate - acord proprietar drept de abitatie viagera. Buna ziua! In curand (pe 18), imi va expira cartea de ... (vezi toată discuția)
Despre buletin RamoMoca RamoMoca Buna se poate face buletinu in alt judet eu ma nascut la hunedoara și as vrea sa al fac la sibiu ma poate lua cineva in spatiu dece acte am nevoie va ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)