avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara!. Ce înseamnă că amână cauza, din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara!. Ce înseamnă că amână cauza, din lipsa de Procedură? ...

Bună seara!.
Ce înseamnă că amână cauza, din lipsa de Procedură?
Îmi poate spune cineva?
Cel mai recent răspuns: Constantin Maria , utilizator 01:02, 24 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu,una dintre partile din proces nu a fost citata sau a fost citata la o adresa gresita.Pt continuarea procesului judecatorul trebuie sa fie sigur ca partea este citata la adresa corecta.,domiciliu,sediu avocat etc..

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc frumos, Domnu avocat.o srara frumoasă!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Pot depune concluzii fara avocat? pot face adaugiri la cererea de chemare in judecata? Pavilion Pavilion Buna, am nevoie de ajutorul dvs. Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pentru a obliga Directia Finantelor Publice si Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel craiova redstyle redstyle buna seara ! la prima infatisare la curtea de apel craiova a unul proces penal - poate cere inculpatul singur un termen pentru angajare aparator ? .. in ... (vezi toată discuția)