avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am semnat contractul de leasing pentru un auto ( ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am semnat contractul de leasing pentru un auto ( UNICREDIT LEASING), ...

Am semnat contractul de leasing pentru un auto ( UNICREDIT LEASING), am lasat 8 bilete la ordin in alb. Am platit avansul. Ce se intampla daca renunt la auto? Poate folosi firma finantatoare biletele la ordin? Mentionez ca nu am intrat in posesia masinii, ea inca nu este fabricata.

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin, intrebare. alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma puteti ajuta. In calitate de PJ doresc sa achizitionez o masina in leasing. Firma de leasing doreste ca si garantie ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)
Contact de leasing, fals,nul,etc..??? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)