avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cati ani se pot reporta pierderile la PFA?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cati ani se pot reporta pierderile la PFA?

Cati ani se pot reporta pierderile la PFA?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:12, 25 Februarie 2022
7 ani cf art 118 Cod Fiscal :

""(4) Pierderea fiscală anuală înregistrată pe fiecare sursă din activități independente, din drepturi de proprietate intelectuală, din cedarea folosinței bunurilor și din activități agricole, silvicultură și piscicultură, determinată în sistem real, se reportează și se compensează de către contribuabil cu venituri obținute din aceeași sursă de venit din următorii 7 ani fiscali consecutivi.""
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2022
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, o intreprindere individuala ia in calcul la stabilirea impozitului pe profit anual si pierderea din anul precedent? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cum recupereaza pierderea fiscala o pfa Inter2001 Inter2001 Buna ziua. In cazul unei PFA care a avut in anul 2011 pierdere si profit in anul 2012 cum se recupereaza aceasta pierdere? Este corect ca pierderea sa zicem ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile facute la infiintarea unui cmi in luna decembrie 2013 pot fi deduse din veniturile realizate de cmi in ianuarie / februarie 2014 ? apu apu Buna ziua, sotia mea a infiintat un cabinet medical individual (CMI) in Bucuresti. La 2 decembrie 2013 a primit ultima autorizatie de functionare si a ... (vezi toată discuția)