avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Ma aflu in următoarea situație; am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Ma aflu in următoarea situație; am cumpărat un ...

Buna seara! Ma aflu in următoarea situație; am cumpărat un pisic de rasa de la cineva care susține ca e felisa autorizată, la 5 zile a început sa se manifeste și am aflat ca are doua boli in urma cărora a decedat. Pot sa ii fac ceva legal persoanei de unde am cumpărat? As vrea sa numai înmulțească ilegal animalele într-un mediu nefavorabil.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract online achiziție animal companie bună ziua ... InaMK InaMK Reziliere contract online achiziție animal companie Bună ziua Am intentionat sa cumpar o pisicuta de la o felisa autorizata cu sediul in alt judet. In urma ... (vezi toată discuția)
Pensiune pisici - conditii de infiintare Luciana21 Luciana21 As vrea sa va intreb daca stie cineva de ce acte/autorizatii am nevoie pt a deschide o pensiune pt pisici...locuiesc la casa...cred ca ar trebui ceva si din ... (vezi toată discuția)
Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. e normal, nu suntem cumva pe spațiul public? Mirna Mirna Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)