avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent! Lucrez la o întreprindere unde se produc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent! Lucrez la o întreprindere unde se produc ...

Buna seara tuturor! Lucrez la o întreprindere unde se produc măști și echipamente de protecție,și in paralel sunt eleva la asistență medicală.Șeful meu ma obliga sa lucrez in 4 schimburi,iar eu nu reușesc sa gestionez deloc situația.Ca salariat care studiez,nu am dreptul sa lucrez doar un singur schimb? Care sunt drepturile mele? Nu am disponibilitate de a lucra pe schimburi din cauza școlii..am multe examene,sunt foarte obosita…Stau inclusiv noaptea sa învăț in Weekend.Cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:53, 26 Februarie 2022
Nu exista în lege ca, un salariat care studiaza, are dreptul sa lucreze doar un singur schimb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)
Transfer interjudetean persoana minora 333 333 Am scris acest subiect si pe \"Dreptul familiei sau probleme juridice de familie\" dar din data ce intrebarile mele necesita cunoasterea anumitor drepturi am ... (vezi toată discuția)
Cati dintre voi ati putut sa va lasati serviciul pentru a invata pentru inm/magistratura? ContSters89182 ContSters89182 Cat de mult risti intr-o astfel de situatie? Sa iti lasi serviciul pentru a avea timp de invatat.... (vezi toată discuția)