avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legea 55/2020 ,privind valabilitatea CI ,pe timpul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legea 55/2020 ,privind valabilitatea CI ,pe timpul starii de ...

Legea 55/2020 ,privind valabilitatea CI ,pe timpul starii de alerta e valabila si pt resedinta ? La sf lunii oct 2021 ,mi-a expirat pe Ci ,si am reusit sa o prelungesc numai in aprilie.E al 3-lea an in care locuiesc in alt oras si am facut cerere pt a ma scoate de la ridicarea gunoiului ( locuiesc la casa)Acum firma s-a desfiintat si mi-a venit instiintare de plata de 233 lei ,Am depus din nou cerere cu copie a CI cu resedinta ,dar au spus ca daca nu platesc ,o sa dea actele la executor ,E legal sa platesc pt ceva ce nu am folosit ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Teo-Tea , utilizator 17:48, 28 Februarie 2022
Este vorba despre Buletin cu domiciliu si resedinta ,nu e incadrat in categoria corecta . legea 55/2020art 4 ,aliniatul 5

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 55/2020 ,privind valabilitatea resedintei in cartea de identitate ,pe timpul starii de ... Teo-Tea Teo-Tea Legea 55/2020 ,privind valabilitatea CI ,pe timpul starii de alerta e valabila si pt resedinta ? La sf lunii oct 2021 ,mi-a expirat pe Ci ,si am reusit sa o ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant expirata! dumitruRO dumitruRO Buna seara! Am viza de flotant expirata din luna august 2021. In 15 martie 2022 am primit sanctiune contraventionala pentru ca nu mi-am actualizat datele ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit. am un certificat de handicap accentuat emis in febr.2019 cu termen ... vivien nicoleta vivien nicoleta Am un certificat de handicap accentuat emis in febr.2019 cu termen de revizuire febr.2021 In baza lg.55/2020 valabilitatea lor s-a prelungit pe toata perioada ... (vezi toată discuția)