buna ziua.
va rog frumos sa-mi explicati daca cumva exista o interdictie stabilita de lege pentru urmatoarea situatie
un ofertant sa particpa la lo licitatie - executie de lucrari - asociat impreuna cu proiectantul lucrarii - nu stiu daca am zis destul de clar, inainte a existat o licitatie de proiectare pentru lucrarea respectiva, si respectivul a participat si la executia de lucrari asociat cu altcineva,, si a si castigat licitatia cea a doua, nu numai pe prima
Si eu am avut acesta dilema mult timp, castigam proiectarea si venea intrebarea "pot participa si la executie?"
Nu exista nici o prevedere legala care sa interzica proiectantului sa faca si executia, sunt proceduri unde se liciteaza impreuna "proiectare si executie....".
L a prima vedere poate parea anormal , insa proiectul tehnic este verificat (verificator, expert...) iar autoritatea contractanta poate angaja un diriginte de santier (daca se face vorbire de lucrari de constructii) ptr a-si proteja interesele.
Asociere licitatie
teodor82
Buna ziua.
Daca o licitatie publica este castigata de catre o asociere formata din doi operatori economici, iar in cadrul asocierii participatia celor doi ... (vezi toată discuția)