avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pașaport minor aflat in strainatate Eu (mama), ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pașaport minor aflat in strainatate Eu (mama), locuiesc impreuna ...

Pașaport minor aflat in strainatate

Eu (mama), locuiesc impreuna cu fiul meu minor înafara tarii.
În România am custodie comuna cu tatăl copilului.
În tara de reședință am câștigat custodia unica.
Pașaportul copilului a expirat și pentru a-l reînnoi am nevoie de procura din partea tatălui. Acesta nu este de găsit. Ce ma sfătuiți sa fac? Recunoașterea custodiei câștigate aici? Cum? Ordonanta prezidențială ar avea vreun scop în situația data? Menționez ca nu am mai fost în tara de mulți ani și as prefera sa nu ma deplasez în România. Din păcate, consulatele și ambasadele românești nu au soluții. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna seara, eu si fiica mea locuim in anglia, de asemenea detin ... simo77 simo77 Buna seara, eu si fiica mea locuim in Anglia, de asemenea detin custodia exclusiva , nu am avut niciodata nevoie de acordul tatalui pt a iesi din tara si de a ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului minorului, în străinătate User2017 User2017 Buna seara! Din august 2017 locuiesc împreună cu băiatul meu, acum în vârstă de 8 ani, în Germania. In iulie, anul acesta, ii expira pașaportul si ... (vezi toată discuția)