avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara, eu si fiica mea locuim in Anglia, de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara, eu si fiica mea locuim in Anglia, de asemenea detin ...

Buna seara, eu si fiica mea locuim in Anglia, de asemenea detin custodia exclusiva , nu am avut niciodata nevoie de acordul tatalui pt a iesi din tara si de a i face pasaport fetitei.
Situatia este urmatoarea: neputand reinnoi buletinul din cauza pandemiei , am hotarat sa mi fac pasaport cu domiciliul inafara Romaniei. Pasaportul fetitei expira in cateva luni, cei de la consulat spunandu mi ca nu i pot reinnoi pasaportul fetitei in baza pasaportului meu cu domiciliul in strainatate, pt asta am nevoie de acordul tatalui fetitei. Tatal fetitei e disparut din peisaj, este cetatean american,nu vorbeste romaneste, nu are nicio legatura cu fetita.

Va rog sa mi spuneti daca intradevar am.nevoie de acordul tatalui sau ce alte solutii as avea, nu vreau ca fiica mea sa ramana fara act de identitate.
Cu stima.
Simona C.
Cel mai recent răspuns: simo77 , utilizator 09:25, 21 Septembrie 2021
nu aveti nevoie de acordul tatalui
Va multumesc.

gi-jane2 a scris:

nu aveti nevoie de acordul tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaportul fetitei alynamirey alynamirey sunt divortata de 7 ani ,avem doi copii in urma casatoriei ,dupa multe procese si batalii ,am obtinut domiciliul copiilor la mine ,custodie comuna ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Pașaport minor aflat in strainatate eu (mama), locuiesc impreuna ... andreeab1 andreeab1 Pașaport minor aflat in strainatate Eu (mama), locuiesc impreuna cu fiul meu minor înafara tarii. În România am custodie comuna cu tatăl ... (vezi toată discuția)
Reinnoire pasaport si drept de calatorie minor roberth roberth Buna ziua! Suntem plecati in Anglia de 9 luni. Fetita de 11 ani, copil din prima casatorie a sotiei mele, a fost cu noi, este inscrisa in sistemul de ... (vezi toată discuția)