avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanse anulare proces-verbal de contraventie Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanse anulare proces-verbal de contraventie Buna ziua, As dori ...

Sanse anulare proces-verbal de contraventie

Buna ziua,
As dori să stiu daca exista sanse de anulare a unui proces verbal intocmit de Politia Rutiera daca, conform art. 17 din OUG 02/2001, agentul constatator doar s-a semnat pe pv fara să scrie numele, prenumele și calitatea sa, desi avea obligatia.

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2022
andrei_draghici, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:18, 28 Februarie 2022
Aveti sanse mari doar daca in cuprinsul PV de contraventie nu apare deloc numele si prenumele agentului constatator, nu acolo unde semneaza, la sfirsit. Exista rubrica dedicata agentului constatator chiar la inceputul PV de contraventie (a se vedea anexa 1A din link-ul de mai jos) :
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anvelope uzate + noxe peste limita admisa antonyc antonyc Buna ziua. Ieri am fost oprit de politie impreuna cu cei de la RAR pentru o verificare de rutina ,dupa verificari am fost amendat pentru ca masina are 2 ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie in care numele a fost mentionat gresit mihai0888 mihai0888 In dimineata aceasta am fost surprins de un aparat radar cu 64 km/h in localitate si am fost oprit am fost sanctionat cu 2 puncte amenda in cuantum de 140 lei ... (vezi toată discuția)
Contraventie silvica: pasunatul in padure Irina S. Irina S. Agentul constatator, retine in cuprinsul p-v de contraventie ca un contravenient a fost prins pasunand un card de capre in doua zile consecutiv [b]01 si 02 ... (vezi toată discuția)