avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de preemptiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de preemptiune

Buna ziua. Mama mea locuieste la demisolul unui imobil nationalizat . Mama este proprietara la demisol in baza Legii 112. Intre timp a aparut un mostenitor caruia i-a fost restituit restul imobilului(etajul) si trenul(curtea). A devenit proprietar pe etaj si teren si apoi le-a vandut. Intrebarea mea e daca mama mea avea drept de preemptiune in acest caz. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
adine, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cine e proprietarul unui imobil restituit partial adine adine Buna ziua, Am sa incerc sa fiu scurta si concisa. Mama mea locuieste intr-un imobil nationalizat, compus din demisol si etaj. Mama este proprietara pe partea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mă confrunt cu o problemă, am cumpărat o locuință ... Lazar Magdalena Lazar Magdalena Bună ziua, mă confrunt cu o problemă, am cumpărat o locuință într-un imobil respectiv etajul și boxele de la demisol. În imobil mai există un ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de cumparare a curtilor caselor nationalizate / retrocedate Dark_Guy Dark_Guy Buna Ziua! Suntem mai multi proprietari care au cumparat imobile (legea 112) intr-o curte comuna. Curtea si una dintre locuinte a fost retrocedata fostei ... (vezi toată discuția)