avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de preemptiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de preemptiune

Buna ziua. Mama mea locuieste la demisolul unui imobil nationalizat . Mama este proprietara la demisol in baza Legii 112. Intre timp a aparut un mostenitor caruia i-a fost restituit restul imobilului(etajul) si trenul(curtea). A devenit proprietar pe etaj si teren si apoi le-a vandut. Intrebarea mea e daca mama mea avea drept de preemptiune in acest caz. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
adine, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cine e proprietarul unui imobil restituit partial adine adine Buna ziua, Am sa incerc sa fiu scurta si concisa. Mama mea locuieste intr-un imobil nationalizat, compus din demisol si etaj. Mama este proprietara pe partea ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de cumparare a curtilor caselor nationalizate / retrocedate Dark_Guy Dark_Guy Buna Ziua! Suntem mai multi proprietari care au cumparat imobile (legea 112) intr-o curte comuna. Curtea si una dintre locuinte a fost retrocedata fostei ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil ivanliliana ivanliliana As dori sa stiu cum se procedeaza in cazul in care un fost proprietar al caror bunuri au fost nationalizate revendica un o parte dintr-un imobil preluat ... (vezi toată discuția)