avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Oare știți ceva de arhiva fostei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Oare știți ceva de arhiva fostei Întreprinderi ...

Bună ziua,
Oare știți ceva de arhiva fostei Întreprinderi Flacăra Ploiești?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 17 Februarie 2023
Intrebati la Direcția Județeană a Arhivelor Naționale Prahova
Adresa: Str. Logofăt Tăutu nr. 3, Ploieşti, cod 100573, jud. Prahova
Telefon: 0244/525.307, 0244/302.356
E-mail: prahova@arhivelenationale.ro
Bună ziua,
M-am adresat deja acolo, dar nici ei nu au informații referitoare la această arhivă.
Mulțumesc pentru răspuns!
Fosta Întreprindere Flacăra Ploiești a devenit , dupa Revolutie, Flacăra Ploiești SA?
Probabil, deși e irelevant, având în vedere că și aceasta este radiată. M-am adresat la câțiva arhivatori din Ploiești, dar din nou, fără rezultat.
Există în deținerea unui arhivator ,,Flacăra S.A. Cluj,, însă nu știu dacă aceasta are vreo legătură cu cea din Ploiești!
Flacăra Ploiești SA nu este radiata, ci in functiune, potrivit ONRC.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o informatie : cine este ... maftei doina maftei doina Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o informatie : cine este detinatorul de arhiva pentru Centrul Teritorial de Calcul Electronic din Ploiesti . Cu ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhivate actele contabile pentru vechime in munca la o societate care a fost desființată Chisaroiu Calistrat Chisaroiu Calistrat As avea nevoie de o adeverință prin care pot dovedi ca am lucrat la TCH sau ACH PLOIESTI .( Trust constructii hidrocentrale ) din perioada 1975 pana in 1978 ... (vezi toată discuția)
Stie cineva unde se afla arhiva pentru antrepriza de constructii ... Alina Balau Alina Balau Stie cineva unde se afla arhiva pentru Antrepriza de constructii Prahova?Este vorba despre fostul ICIM PLOIESTI, actualul Urban Icim. Multumesc, Alina B. (vezi toată discuția)