avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez la o firmă cu programul de 2 zile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez la o firmă cu programul de 2 zile și 2 libere, ...

Bună ziua!
Lucrez la o firmă cu programul de 2 zile și 2 libere, ceea ce înseamnă inclusiv weekend. Luna aceasta (februarie) am avut concediu medical de pe data de 07 ,până pe 27 inclusiv. Un total de 21 zile concediu medical.
Întrebarea mea este : cum va fi calculat salariul? Se iau în considerare doar zilele lucrătoare din săptămână , sau toate cele 21 cu weekend inclusiv?

Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 28 Februarie 2022
Se iau în considerare doar zilele lucrătoare din săptămână.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in weekend agentuoo7 agentuoo7 Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae. Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)