avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara!Am și eu o întrebare! pe un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara!Am și eu o întrebare! pe un teren proprietate, au ...

Buna seara!Am și eu o întrebare! pe un teren proprietate, au crescut în neorânduială fire subțiri de arbuști și tufișuri țepoase pe care mă gândesc să le elimin,cu o foarfeca.Am nevoie de o permisiune specială pentru asta de la primărie sau ocolul silvic dacă tufișurile nu depășesc 25 mp pe care au crescut iar copăceii care mai sunt nu trec de 2-3 cm la baza,fiind dotați cu o mulțime de crengi uscate.Mentionez că terenul doresc să-l pun in vânzare și mă gândeam să-l fac mai vizibil.Sau sa las sarcina asta viitorului cumpărător?

Alte discuții în legătură

Proceduri vanzare padure alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Doresc sa vand o suprafata de padure si am inteles că trebuie sa depun adresa la Ocolul silvic si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren/parcelare/drum de acces klaudiu.nagy klaudiu.nagy Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la modul in care as putea vinde o parcela dintr-un teren. La adresa: ... (vezi toată discuția)