avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am facut o plangere penala prin mail la politie, dar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am facut o plangere penala prin mail la politie, dar nu am primit ...

Am facut o plangere penala prin mail la politie, dar nu am primit confirmare. Cat de mare este sansa, sa ajunga in cos de gunoi? Pot sa o fac si paralel la parchetul de pe langa judecatoria? Nu am facit semnatura electronica, aia este o problema? Ve multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa o faceti si la parchet.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea se depune la Politie sau Parchet. Va puteti interesa la organele de up, solicitand informatii despre stadiul up, lucratorul de politie la care a fost repartizat dosarul, etc.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! de 6 luni fiul meu nu mai primește pensie alimentara! ... Mia4 Mia4 Bună seara! De 6 luni fiul meu numai primește pensie alimentara! Care este procedura la politie pt a face plângere penala,către tatăl copilului! ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara raspuns dupa mai mult de un an de la depunere Ednis Ednis Ce pot face in cazul in care de mai bine de un an nu am primit un raspuns din partea Inspectoratului de Politie la o sesizare(plangere penala)???Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)