avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua! Sunt Consilier Juridic la un SRL. Potrivit ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua! Sunt Consilier Juridic la un SRL. Potrivit legii 514 ...

Buna ziua! Sunt Consilier Juridic la un SRL. Potrivit legii 514 activitățile de cercetare sunt compatibile cu exercitarea profesiei. Menționez ca activitățile de cercetare juridica nu le-as desfășura pentru SRL-ul pentru care exercit funcția de Consilier Juridic, ci prin intermediul unui contract de consultanta cu o alta entitate. Întrebarea mea este cum pot încadra din punct de vedere fiscal aceste venituri și care ar fi forma legală pentru a încheia un astfel de contract, având in vedere ca PFA nu pot face.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contracte colaborare incheiate de consilieri juridici lumy73 lumy73 Buna seara. Urmaresc de mult timp si cu mult interes acest forum si mai ales acest site. Am aflat de multe ori, raspunsuri la diverse probleme . Acum sper ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate acorda consultanta unei sc in baza unei conventii civile? doinytza doinytza Un consilier juridic poate sau nu sa incheie conventie civila cu o societate comerciala pentru a-i acorda acesteia consultanta juridica?Am auzit diverse ... (vezi toată discuția)
Mediator si pfa mitan1989 mitan1989 am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator, intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)