avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună ziua!dețin uzufruct viager al unui imobil și în urma unor litigii cu ANAF mi s-a emis titlu executoriu pe uzufruct viager.pot fi executata silit ?nuda proprietate aparținând minorului meu în vârstă de 11 ani .ce pot face?exista riscul sa pierd apartamentul în totalitate?Va mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
Cici29, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:10, 1 Martie 2022
Cum a dobândit minorul imobilul, prin donație sau moștenire`? Că bani presupun ca nu avea să-l cumpere.

Apartamentul a fost plătit 10 mii de euro în fata notarului reprezentând uzufructul,iar dif de 29 de mii a fost plătită eșalonat în rate pe o perioada de 6 luni ,în contract fiind specificat ca imi asum eu obligația în numele minorului de
De a plăti aceste rate lunare

Cum a dobândit minorul imobilul, prin donație sau moștenire`? Că bani presupun ca nu avea să-l cumpere.

ati terminat de platit ?
daca pierdeti uzufructul, e ca si cum l-ati pierde pe tot ca nu veti mai putea lovcui acolo pe toata durata vietii, copilul intrand in drept dupa decesul dvs.
ce suma datorati la anaf ? nu puteti face o intelegere de plata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit mikk963 mikk963 va salut si la multi ani ! in 2007 am imprumutat15 mii euro /rata 260 e pe 10 ani ,am platit un an dupa care am refinantat in lei 76000 lei/rata 1200 lei pe ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager - credit banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Locuiesc cu uzufruct vager intr-un apartament. Am un credit bancar si sunt in litigiu cu banca. Dupa noile legi ale bancilor exista vreun risc pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere florin_pelin1968 florin_pelin1968 Am incheiat un CONTRACT DE INTRETINERE cu parintii mei prin notariat cu extras de carte funciara-dreptul de uzufruct viager rezervat parintilor(imi cer scuze ... (vezi toată discuția)