avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eu am mostenit 1/3 din casa parinteasca si vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eu am mostenit 1/3 din casa parinteasca si vreau sa cumpar de ...

eu am mostenit 1/3 din casa parinteasca si vreau sa cumpar de la una din surori partea mostenita de ea adica 1/3 din casa. .ca sa pot cumpara este obligatoriu de facut cadastru luind in considerare ca nu cumpar tot imobilu
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:19, 1 Martie 2022
Da, este obligatoriu.
Dvs cumparati o cota intr-un imobil, care imobil trebuie individualizat si intabulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - vreau partea mea din casa părintească mirka mirka hristos a inviat, am 2 surori care sunt proprietare pe casa parinteasca jumatate din casa si teren la una si jumatatea cealalta la alta intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Apartament criog criog sunt in urmatoarea situatie: 1. bunicul a decedat; 2. s-a facut succesiunea; 3. bunica a primit procentul cel mai mare din apartament; 4. celelalte ... (vezi toată discuția)
Cedare parte de mosternire cu o conditie. zzanetta zzanetta Vreau sa cedez patea de mostenire dupa parinti surorii mele si sa poata intabula casa parinteasca dar as vrea cu conditia sa nu poata vinde partea mea cedata ... (vezi toată discuția)