avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nu reusesc sa trimit formularul!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nu reusesc sa trimit formularul!

Am parcurs toti pasii ,nu reusesc sa trimit formularul ! Ma intoarce „COMPLETATI TOATE CAMPURILE OBLIGATORII!!!! Care ca am completat si pe muchii tot ! Complicat si inadmisibil sa poti ajuta pensionarii cu aplicatia asta care sincer e de neinteles pentru multi cetateni cu carte !
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eve25 , utilizator 10:43, 4 Martie 2022
Despre ce formular este vorba?
Cererea de primire a talonului de pensii mov online!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Si eu am completat formularul si am atasat cererea conform indicatiilor de pe site.
Dar au trecut a doua zi cererea in stare INCOMPLETA, fara alte detalii (ce lipseste, ce trebuie modificat).
Aveti optiunea "Intreaba un consultant" in josul paginii.. eu inca astept raspuns pentru a intelege ce trebuie facut mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular cedo florina_1 florina_1 buna ziua! Va ror sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema am completat la CEDO o cerere in termen de sase luni,am primit un formular cu cod de bara ... (vezi toată discuția)
Memoriu la presedintele cedo ContSters319662 ContSters319662 Buna ziua Cum se poate trimite un memoriu presedintelui CEDO ? (vezi toată discuția)
Auto culoare neomologata rar alexandra31 alexandra31 Buna ziua am si eu o problema De curand am achizitionat o masina de pe un site de vanzari de la o persoana fizica Ne-am vazut mmi-a placut masina in special ... (vezi toată discuția)