avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Declarația 230 în domeniul IT
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Declarația 230 în domeniul IT

Declarația 230

Bună ziua,

Angajații care lucrează în domeniul IT și sunt scutiți de impoziți mai pot completa declarația 230 pentru direcționarea celor 3,5%?

Dar persoanele cu handicap?

Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 18:15, 20 Septembrie 2022
Nu au de unde sa directioneze 3,5% cei din domeniul IT caci nu li se opreste acel impozit pe venitul din salariu.
pot completa, dar ce sens are? Ca daca sunt scutiti de impozit, din 0 lei impozit datorat, 3.5% este tot .... zero.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gresit completand formularul 230, eu fiind scutit de impozit. Fara0n Fara0n Am gresit completand formularul 230, eu fiind scutit de impozit, lucrand in domeniul IT? Acei 3,5% vor mai fi trimisi catre asociatia respectiva? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual? BDT58 BDT58 Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual. prin depunerea Declarației 230. Există model ... (vezi toată discuția)
Formularul 230 Mconnect Mconnect Buna ziua. Am înțeles ca persoanele care lucrează in domeniul construcțiilor și it nu pot dona cei 2%,3,5% deoarece de anul trecut nu mai plătesc o parte ... (vezi toată discuția)