avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am gresit completand formularul 230, eu fiind scutit ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am gresit completand formularul 230, eu fiind scutit de impozit.

Am gresit completand formularul 230, eu fiind scutit de impozit, lucrand in domeniul IT? Acei 3,5% vor mai fi trimisi catre asociatia respectiva? Multumesc anticipat pentru ajutor
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
george-neagu, moderator
Nu are de unde sa fie direcționați acei bani.
se pot redirectiona 3,5% din impozitul pe venit datorat de Dvs./ achitat de Dvs. Daca cuantumul acelui impozit este zero, normal ca si 3.5% din zero este egal cu zero...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarația 230 în domeniul it Daria B. Daria B. Declarația 230 Bună ziua, Angajații care lucrează în domeniul IT și sunt scutiți de impoziți mai pot completa declarația 230 pentru ... (vezi toată discuția)
Pot sa donez 3,5% completand declaratia 230? G_Ana G_Ana Buna ziua, daca impozitul meu pe salariu este de 35%, pot sa donez 3,5% completand declaratia 230? (vezi toată discuția)
As putea redirectiona impozitul pe venit către 2 ong-uri? antonica010 antonica010 Buna ziua . As putea redirectiona impozitul pe venit ( 3,5 % ) in 2 ONG -uri diferite ? Respectiv 2% si 1,5 % ? Multumesc (vezi toată discuția)