avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur refuzat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur refuzat

Buna ziua.
Am achizitionat un aspirator de pe un magazin online. L-am testat si am ajuns la concluzia ca vreau sa il returnez. Avand multe accesorii nu mai stiam cum sa il ambalez sa incapa perfect, asa ca m-am uitat la un video cu o persoana care facea un unboxing la acel aspirator, ca sa imi dau seama cum erau asezate accesoriile. Persoana din video avea un accesoriu in plus, am verificat cartea aspiratorului si trebuia sa il am si eu.
Am notidicat vanzatorul (la 9 zile de la primirea coletului) ca vreau sa fac retur si ca am un accesoriu lipsa, ca sa nu ma trezesc cu surprize cand le ajunge aspiratorul la verificare.
De atunci vorbim prim email si ei spun ca nu imi pot primi returul deoarece nu e complet produsul, chiar daca eu l-am primit asa.
Mi-au oferit un voucher de 100 de lei pt accesoriul lipsa (aspiratorul costa 2100 lei) si refuza sa imi accepte returul.
Ce as putea sa fac?
Astazi, 1 martie, este a 15-a zi de cand am primit produsul, deci au expirat cele 14 zile de retur. Eu i-am norificat in ziua 9 ca vreau sa returnez.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am făcut o comandă pe platforma emag și anume ... Combin Combin Bună ziua. Am făcut o comandă pe platforma Emag și anume două aspiratoare de mână Mi vacuum cleaner mini de 120 W. Am primit coletul și am achitat ... (vezi toată discuția)
Retur produs electrocasnic - masina de spalat- pentru a fi schimbat cu alt model liviu_z liviu_z Am achizitionat o masina de spalat rufe cu capacitate de 7kg de la un magazin online pe data de 12.04.2013 (vineri),folosind pentru plata produsului si un ... (vezi toată discuția)
Retur in 14 zile refuzat pentru lipsa optiunii "livrare cu verificare" guma2046 guma2046 Buna ziua, am incercat un retur de produs la firma ForIT. Coletul mi-a fost returnat pe motiv ca nu a fost trimis cu \"verificare la livrare\", potrivit ... (vezi toată discuția)