avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur in 14 zile refuzat pentru lipsa optiunii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur in 14 zile refuzat pentru lipsa optiunii "livrare cu verificare"

Buna ziua, am incercat un retur de produs la firma ForIT. Coletul mi-a fost returnat pe motiv ca nu a fost trimis cu "verificare la livrare", potrivit politicii magazinului, de pe site-ul lor. Intrebarea mea: Este limitarea asta a lor conforma cu legea returului in 14 zile? Sunt eu obligat sa returnez produsul in conditii speciale, nemaiintalnite la alte companii, doar pentru ca asta e politica lor? Mentionez si faptul ca in emailul primit de la ei, dupa cererea de retur facuta, nici macar nu re-iterau faptul ca trebuie trimis cu deschidere colet. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
guma2046, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)