avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua am un copil de pana in 12 ani sunt asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua am un copil de pana in 12 ani sunt asistent medical ...

Buna ziua am un copil de pana in 12 ani sunt asistent medical la scoala si aparțin de asistență socială in ordonanta 110/2021 scrie ca daca nu pot beneficia de zile libere pot fi plătite cu 75% vreau sa va intreb daca pot beneficia de la asistenta sociala miau spus că nu pentru ca nu lucrez in spital ca beneficiază dor ei este adevarat va multumesc din suflet astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș dori să mă ajutați cu un răspuns referitor ... Ancaiordache86 Ancaiordache86 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați cu un răspuns referitor la ordonanța 110/2021, și anume ce se înțelege prin sintagma \"beneficiază de zile ... (vezi toată discuția)
Problema de serviciu MIHAELAZAINEA MIHAELAZAINEA Lucrez la stat si din cauza lipsei de personal,nu mi-am putut lua nici macar concediul pe anul trecut;problema este ca am peste 130 de ore libere,care se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Aida7 Aida7 Sunt eleva/studenta la o scoala poastliceala de asistenta medicala generalist cursurile sunt LA ZI si tin sa mentionez ca intreruperi nu am avut si abea am ... (vezi toată discuția)