Lucrez la stat si din cauza lipsei de personal,nu mi-am putut lua nici macar concediul pe anul trecut;problema este ca am peste 130 de ore libere,care se inmultesc in fiecare luna;mentionez ca nu este personal disponibil,lucrez in ture de 12 ore(zi,noapte).Vreau sa stiu ce pot face,caci nimeni nu ia masuri in acest sens.Am adus mereu in atentie celor sus pusi ca voi face plangere pt epuizarea fizica si psihica;suntem doar 4 persoane,din care daca una are concediu sau este bolnava,trebuie s alucram 12 cu 24.Nu exista posturi,totul e blocat.Nu-mi permit sa-mi pierd serviciul,dar am obosit si nu vreau decat dreptul meu,macar zilele libere de drept.
Multumesc anticipat!
din pacate situatia este destul de delicata, intr-adevar ore suplimentare nu se mai platesc, posturile vacante sunt blocate, iar libere de luat puteti sa le cereti, desigur.... desi nu stiu daca in conditiile astea va vor fi aprobate....
incercati totusi sa solicitati in scris zilele libere, succes !
puteti actiona in instanta, dar, mai ales daca nu aveti contract de munca si sunteti si betar sansele sunt mici...cat despre suplimentarea de posturi, nici nu poate fi vorba pe perioada asta de criza...
Multumesc foarte mult pt raspunsuri;
Lucrez intr-un spital de stat,cu contract de munca pe perioada nedeterminata sunt asistent medical de 15 ani.
Luna aceasta astept sa vad ce se rezolva;sper sa-mi obtin macar cateva zile libere,pt ca am obosit.
Inca odata va multumesc din suflet;sper sa nu ajung in instanta.
Toate cele bune!
Zile libere
Lorena.bln
In condițiile in care un angajat al unei instituții de stat, mai exact o asistenta medicală , acumulează ore libere lucrând la un program de 12/24 , ... (vezi toată discuția)