avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Aș dori să mă ajutați cu un răspuns ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Aș dori să mă ajutați cu un răspuns referitor ...

Bună ziua! Aș dori să mă ajutați cu un răspuns referitor la ordonanța 110/2021, și anume ce se înțelege prin sintagma "beneficiază de zile libere...... până la 12 ani inclusiv"? Este vorba ziua în care copilul împlinește vârsta de 12 ani sau până la 13 ani fără o zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:49, 4 Noiembrie 2021
Este vorba ziua în care copilul împlinește vârsta de 12 ani .
Aș dori să vă atașez răspunsul ministerului muncii, dar nu pot în acest mesaj. Mie mi se pare absurd ce au spus, mă gândeam că se poate aduce cumva in discuție acest răspuns...unde aș putea să vă trimit?
La datele de contact este adresa de email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am un copil de pana in 12 ani sunt asistent medical ... Anecris25 Anecris25 Buna ziua am un copil de pana in 12 ani sunt asistent medical la scoala si aparțin de asistență socială in ordonanta 110/2021 scrie ca daca nu pot ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un copil care a făcut 18 ani in aprilie 2021,elev ... DANIEL LUPU DANIEL LUPU Bună ziua. Am un copil care a făcut 18 ani in aprilie 2021,elev la liceu. Din luna mai 2021 până în 1 noiembrie 2021 nu a mai primit alocație deloc. A ... (vezi toată discuția)
Legea 19 / 2020 ibolya1492 ibolya1492 Bună ziua! \"Copii până în vârstă de 12 ani\" Întrebare: pot beneficia de zile libere părinții copiilor de 12 ani (inclusiv) ? Vă multumesc. (vezi toată discuția)