avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt pașii legali pentru înființarea unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt pașii legali pentru înființarea unei afaceri de cosmetice acasă (incluzind deschiderea unui laborator acasă)?

Buna ziua! Am și eu o intrebare. În curând am să finalizez studiile facultății de farmacie și m-ar interesa, din punct de vedere legal, cum aș putea să deschid un laborator la mine acasă sau într-un alt loc unde să pot prepara cosmetice natulare(parfumuri, săpunuri, creme etc.) în vederea comercializării lor.
Care ar fi pașii, din punct de vedere legal, pentru înființarea unei astfel de afaceri?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:03, 4 Martie 2022
pentru inceput, cititi REGULAMENTUL (CE) NR. 1223/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta. ManoleGorrell ManoleGorrell Buna! Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta, producerea de creme din ingrediente naturale, si vanzarea lor. Dar nu stiu unde se fac testarile si pe cine ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Legalitate cosmetice personalizate Daniel.Cristina Daniel.Cristina Buna ziua, As dori sa comercializez produse cosmetice personalizate, de îngrijire (creme, loțiuni de piele, ser, etc).. Ce autorizații sau ce anume ... (vezi toată discuția)