avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , vreau sa cumpar un teren dar propietarul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , vreau sa cumpar un teren dar propietarul are alzheimer ...

Buna ziua , vreau sa cumpar un teren dar propietarul are alzheimer fetele lui vror sa il dea dar nu stiu cum ar trebui sa procedez ....fetele nu sunt tutore pt el ...care ar fi pasii corecti de urmat sa nu ma trezesc dupa ca vror pamantul inapoi

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune sandu_ss2000 sandu_ss2000 Bunicii mei au impartit o parte din pamant frateste celor 6 copii. Doua fete au acte pe pamant iar restul nu. Bunicii au murit cu multi ani in urma iar tatal ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare pe numele copilului olive olive buna ziua revin din nou cu o intrebare poate ma puteti ajuta as dori sa cumpar un teren ,dar as vrea sa fac actul de vanzare cumparare pe numele copilului ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute eddy21 eddy21 Buna ziua anul trecu am cumparat un teren si m am apucat de constructia unei case accesul la acel teren se face pe un drum de servitute la care am drept de ... (vezi toată discuția)