avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obtinerea liceentei pentru case de expeditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinerea liceentei pentru case de expeditii

Buna ziua . Am deschis o societate cu cod CAEN 5229, alte activitati anexe transporturilor . Pentru obtinerea liceentei pentru case de expeditii e nevoie si de dovada unei asigurari. Care din cele 2 e cea de care e nevoie , am primit ( de la autoritati ) tot felul de raspunsuri contradictorii... Asigurarea CMR sau Asigurarea de raspundere civila a caselor de expeditii ? Mentionez ca nu am flota proprie, prestez doar servicii de intermediere .
Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen are o casa de expeditii? daca are dubita sub3.5tone dar face transport la cererea clientilor international mai are nevoie de licenta de transport? olden olden casa de expeditii este un intermediar al firmei de transport care semneaza banuiesc contracte in numele transportatorului ce cod CAEN se practica? (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa de expeditii ralucel25 ralucel25 Bună ziua, As vrea sa înființez o casa de expeditii. In prezent, am un SRL care activează în domeniul transportului de marfa (cod caen: 4941) Este ... (vezi toată discuția)