avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 83 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-dovada privind acceptarea expresa a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-dovada privind acceptarea expresa a mandatului de administrator?

Buna ziua!
Am depus actele la Registrul Comertului pentru infiintarea unui SRL. Am primit o amanare fiindu-mi solicitata "dovada privind acceptarea expresa a mandatului de administrator". Srl-ul este cu asociat unic si administrator diferit . Este prima data cand imi este solicitat acest document la infiintare. La ce anume se refera aceasta dovada? o decizie a asociatului unic prin care il numeste administrator pe "X"?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cabinet veterinar crysenc21 crysenc21 Doresc infiintarea unui SRL care sa aiba ca obiect principal de activitate desfasurarea de activitati veterinare - unul dintre asociati fiind medic veterinar. ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Acte primire asociati intrun srl simi79 simi79 Buna ziua.Va rog spuneti-mi si mie ce acte trebuie pentru a primi intrun SRL inca doi asociati.Acum la momentul acesta SRL este cu asociat unic.Unul dintre ... (vezi toată discuția)