avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! In situația în care o primărie din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! In situația în care o primărie din Romania nu respecta ...

Buna ziua!
In situația în care o primărie din Romania nu respecta legea, unde pot depune o plângere? La ce instituție trebuie să mă adresez?

Spre exemplu, o primărie nu respecta legea 153/2017 privind transparența veniturilor salariale, nu-l are afișat integral in mediul online și nici la avizier, unde pot depune o plângere, carei instituții mă adresez? Mulțumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 4 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inspecţia Muncii are competenţa de a constata şi sancţiona contravenţia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!există lege prin care să pot solicita ce salariu ... SorinAsg SorinAsg Bună ziua!Există lege prin care să pot solicita ce salariu și ce sporuri are managerul unei instituții publice?Mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Salarizare, publică sau nu ailenroc72j ailenroc72j Va rog sa -mi spuneti daca ,conform ordinului MS din 25.o5.2010 ,conducerea unui spital este obligata sa afiseze salariile pe site spitalului?Nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rugam frumos sa ne dati un sfat cum trebuie procedat ... oanaportar oanaportar Buna ziua Va rugam frumos sa ne dati un sfat cum trebuie procedat corect in urmatorul caz: - potrivit art.33 din Leg.153/2017 - institutiile publice au ... (vezi toată discuția)