avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am semnat la notar un contract de vânzare-cumpărare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am semnat la notar un contract de vânzare-cumpărare su abitatie ...

Am semnat la notar un contract de vânzare-cumpărare su abitatie viageră, pentru mine și mama mea.Eu sunt beneficiarul dreptului de abitatie, fiul meu este nudul propietar.
Fiul meu,a scos vita de vie,a distrus o boltă cu struguri de masă, care intrase pe rod de un an,a turnat beton,a dat gauri prin tavanul uneia dintre camerele de la parter,fără acordul meu. Spune ca ia dat voie mama mea.Are voie sa facă modificări dacă eu nu sunt deacord?

Alte discuții în legătură

Succesiunea in cazul unui contract cu clauza gabi55500 gabi55500 eu sant propietar la casa,mama este trecuta clauza ma afecteaza cu ceva cat traieste mama, dupa moartea mamei mai este nevoie sa fac succesiunea daca este ... (vezi toată discuția)
Am făcut la notar un act cu abitatie viageră unuia dintre cei ... Am făcut la notar un act cu abitatie viageră unuia dintre cei doi copii ai mei,pe casă părinților mei, pe care am renovat-o,singura .Mama mea este ... (vezi toată discuția)
Drept de abitatie viagera-evacuare ? ContSters325089 ContSters325089 Buna seara! Impreuna cu mama mea am dobandit o casa prin vanzare- cumparare iar eu imi rezerv dreptul de abitatie viagera pe intreg imobilul.Mentionez ca m am ... (vezi toată discuția)