avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit azi un dosar ce conține o executare silită ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit azi un dosar ce conține o executare silită pe un ...

Am primit azi un dosar ce conține o executare silită pe un credit din 2011! Se poate face ceva pt ca au trecut ceva ani! Suma nu e chiar mare (Vb de 3000)!
Ideea e ca nu am servici sau alte bunuri,deci cam nimic nici de executat!
Ajutor, va rog!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:22, 4 Martie 2022
faceti contestatie la executare, invocati prescriptia dreptului la actiune

gi-jane2 a scris:

faceti contestatie la executare, invocati prescriptia dreptului la actiune

Cum se face aceasta contestație? Exista vreo lege pe care o pot invoca?
Termenul de contestație e din momentul primirii plicului?
Mulțumesc!
Buna ziua!

Termenul de contestare este de 15 zile de la momentul primirii plicului.
Daca nu va descurcati, apelati la un avocat pentru a va ajuta.

Exista legislatie in baza careia se face contestatia, iar cererea trebuie sa aiba o anumita forma.
Aveți idee cât poate fi onorariu pt o astfel de cerere?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
Manuela Rășină, administrator
Fiecare avocat are propriul lui onorariu, și se mai poate și negocia.

Oricum, ca să va faceți așa o anumită ideie, onorariul poate varia cam la jumatate din cât datorați creditorului.
Daca câștigați procesul, banii platiți avocatului îi recuperați de la creditor prin recuperarea cheltuielilor de judecată.
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisionul executorului judecatoresc ? catalinrw catalinrw am ramas restant la plata si banca a inceput procesul de executare silita in cadrul bancii am redactat un nangajament de plata la care nu am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua In 2007 am luat un credit de la BRD. Am platit cca. 1 an de zile. La sf anului 2008 mi s a pus poprire pe salariu pana in 2009 cand am incetat ctr ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)