am ramas restant la plata si banca a inceput procesul de executare silita in cadrul bancii am redactat un nangajament de plata la care nu am primit raspuns scris doar aprobarea telefonica lam respectat dar dupa 2 luni banca incepe executarea prin execcutor, la 1 luna retrage cererea iar apoi trimite la alte doua luni continuarea executarii, desii respecct angajamentul in continuare termin de achitat creditul dar executorul imi pune proprie pe un cont pt a reccupera cheltuielile de execcutare plus onorariu, imi zice ca asa banca a gresit cand a trimis dar el tot trb sasi recupereze onorariu care e scris in registru si nu poate fi modificat sau negociat asa e?? cam cat costa contestatia la executare cu tot cu taxe si avocat ? o pot rezolva si altfel ....
mai am si o alta solutie inafara de contestatie? pentru contestatie trb sa imi angajez un avocat? si cam la cat se ridica in general si onorariul acestuia?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Angajament de plata
YKARD
In anul 2006 am contractat cu o banca un credit de nevoi personale in valoare de 22.500 EUR garantat cu ipoteca pe un apartament,iar in anul 2007 am mai ... (vezi toată discuția)