avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comisionul executorului judecatoresc ?
Discuție deschisă în Executare silită

comisionul executorului judecatoresc ?

am ramas restant la plata si banca a inceput procesul de executare silita in cadrul bancii am redactat un nangajament de plata la care nu am primit raspuns scris doar aprobarea telefonica lam respectat dar dupa 2 luni banca incepe executarea prin execcutor, la 1 luna retrage cererea iar apoi trimite la alte doua luni continuarea executarii, desii respecct angajamentul in continuare termin de achitat creditul dar executorul imi pune proprie pe un cont pt a reccupera cheltuielile de execcutare plus onorariu, imi zice ca asa banca a gresit cand a trimis dar el tot trb sasi recupereze onorariu care e scris in registru si nu poate fi modificat sau negociat asa e?? cam cat costa contestatia la executare cu tot cu taxe si avocat ? o pot rezolva si altfel ....
Cel mai recent răspuns: catalinrw , utilizator 16:34, 19 Noiembrie 2012
Va sfatuiesc ca in termenul legal sa formulati contestatie la executare.

Taxa de timbru este variabila , in functie de valoarea creantei dar este maxim 195 ron, pt. sume mari.

Daca doriti suspendarea executarii se achita o cautiune.
mai am si o alta solutie inafara de contestatie? pentru contestatie trb sa imi angajez un avocat? si cam la cat se ridica in general si onorariul acestuia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de plata YKARD YKARD In anul 2006 am contractat cu o banca un credit de nevoi personale in valoare de 22.500 EUR garantat cu ipoteca pe un apartament,iar in anul 2007 am mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - trebuie ceruta si suspendarea obligatoriu? seldom seldom Buna ziua, Am o intrebare referitoare la executarea pe un bun imobil. Daca facem contestatie la executare, trebuie sa cerem obligatoriu si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor in lupta cu mafia recuperatorilor/executorilor bank/credite agricole catalinrw catalinrw [b]Mafia Recuperatorilor/Executorilor Emporiki Bank/Credite Agricole Va rog sa aveti rabdare de a citi ce scrise mai jos de mine si sa ma ajutati daca puteti ... (vezi toată discuția)