avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, aș avea nevoie de ajutor, mama mea a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, aș avea nevoie de ajutor, mama mea a făcut un împrumut ...

Buna ziua, ași avea nevoie de ajutor, mama mea a făcut un împrumut la un IFN in 2019, a plătit o parte din sumă după care nu a mai putut plăti, aceștia
având o dobânda exorbitanta, acum a primit un act de înființare a popririi de la executor judecătoresc, mama mea are 83 de ani. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:42, 4 Martie 2022
Doar daca ar exista clauze abuzive in contract ati avea sanse.
pt ce i-a trebuit mamei imprumut de la ifn la 81 de ani ?
Imprumutul este pe caz medical
Dobanda de 300 și ceva la suta nu stiu exact cat este dobânda este o clauză abuzivă?
nu

Alte discuții în legătură

Provident Mihaela.Dan Mihaela.Dan Am facut un împrumut la provident in luna septembrie 2012..nu am mai putut achita si m.au dat catre o firma de recuperare ultimo portofolio iar acestia la ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca turelu turelu Pe adresa societatii la care lucrez a sosit o executare silita emisa de catre un executor judecatoresc pe, numele meu, pentru un imprumut de la un IFN ... (vezi toată discuția)