avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare judecatoreasca

Pe adresa societatii la care lucrez a sosit o executare silita emisa de catre un executor judecatoresc pe, numele meu, pentru un imprumut de la un IFN nerambursat (de un an asa zic ei). Eu nu am fost instiintat despre acest lucru, nu am fost somat, nu am primit hotararea de executare silita la domiciliu, nu este emisa de o judecatorie. Ce pot face?
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
turelu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:10, 21 Martie 2016
Mergeti la executor si faceti o copie Xerox dupa dosarul de executare. Aveti 15 zile de la momentul in care ati aflat de executare (in cazul dvs. de la aceasta instiintare de la angajator) sa faceti contestatie la executare.
In majoritatea contractelor cu IFN-uri sunt clauze abuzive si aveti sanse sa diminuati suma de plata.
Luati cel mai bine legatura cu un avocat care sa stie ce sa faca pe executare silita cu clauze abuzive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru un credit achitat integral în 2010. ce pot face în această situație? Necunoscut1996 Necunoscut1996 Buna seara as avea o nelamurire. In urma cu 13 ani am facut un imprumut de nevoi personale la o banca. Am terminat de achitat in 2010 creditul. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)