avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Provident
Discuție deschisă în Executare silită

Provident

Am facut un împrumut la provident in luna septembrie 2012..nu am mai putut achita si m.au dat catre o firma de recuperare ultimo portofolio iar acestia la randul lor m.au dat in.judecata la birou executor judecătoresc prin infiintarea popririi asupra conturilor mele bancare ce pot face in aceasta situatie? Daca ii dau in judecata as avea castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 23:52, 12 Decembrie 2016
Puteti formula contestatie la executare.

Va trebui sa verificati daca aveti motive intemeiate pentru a contesta executarea. Simplul fapt de a contesta nu implica si suspendarea executarii. In principiu contractele incheiate cu IFN-uri sunt atacate pentru existenta clauzelor abuzive si aveti posibilitatea de a le invoca si in faza executarii silite.
Dar este legal sa faca asa ceva tinand cont ca nu am semnat cu firma de recuperare nimic..iar contractul de la provident nu este stampilat..doar semnat de agentul de teren..nici macar de conducere ceva..multumesc frumos
1. Firma de recuperare, de fapt cesionarul creantei, dobandeste toate drepturile cedentului, adica ale Provident, si poate depune orice demersuri pentru recuperarea creditului.

2. Cu privire la legalitatea contractului, lipsa stampilei nu ar fi un motiv de nulitate, iar cu privire la semnarea contractului ramane de vazut cine a semnat, daca avea sau nu imputernicire, dar nu cred ca va va ajuta prea mult, atat timp cat ati incasat banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta, titlu executoriu, perimare si prescriere executare silita, frauda executor judecatoresc. Darius_D Darius_D Buna ziua, Ma numesc Darius si va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In 4 aprilie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BANCA. Am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie orange DaniaSimb DaniaSimb Buna ziua. Am inteles ca singura modalitate de a scapa de cei de la Getback Recovery este sa ii informez, pe cale legală, ca datoria s-a prescris, ... (vezi toată discuția)
Executare silita DarkIce DarkIce Buna, Cautam pe site-ul Judecatoriei un dosar ( pe care nu l-am gasit), in schimb am gasit un dosar de executare silita de la Ultimo Portofolio Investement ... (vezi toată discuția)