avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara , in anul 2020 sau 2021 , nu stiu exact a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara , in anul 2020 sau 2021 , nu stiu exact a fost publicata ...

Buna seara ,
in anul 2020 sau 2021 , nu stiu exact a fost publicata o lege prin care institutiile statului nu trebuiau sa imi ceara mie , persoana fizica , sa preznt documente eliberate de alte institutii ale statului. Ele , institutiile , sunt obligate sa ceara documentele care le sunt necesare ele intre ele.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti despre care lege este vorba.
Multumesc.
Cu respect ,
Iulian Severin
Cel mai recent răspuns: iulianma1 , utilizator 07:56, 5 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu un răspuns ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu un răspuns referitor la următoarea situaţie: - un salariat a depus o Cerere pentru executarea unei ... (vezi toată discuția)
Control repetat pentru acelasi motiv LIlianaK LIlianaK Buna seara. Poate fi efectuat acelasi control de catre aceeasi institutie, pentru acelasi motiv si prin care se cere verificarea unor acte ce au fost mai fost ... (vezi toată discuția)
Hristos a înviat ! vĂ rugĂm din tot sufletul să ne ajutați ... oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! VĂ RUGĂM din tot sufletul să ne ajutați cu un sfat. Angajații instituției noastre publice au câștigat un spor în urma unui ... (vezi toată discuția)