avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatia financiară anuală pentru bilanț.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatia financiară anuală pentru bilanț.

As dori sa stiu daca in situatia financiară anuală pentru bilanț la cheltuieli totale intra si datoriile la stat pentru TVA.
Daca la venituri totale se face suma facturilor fara a adauga si TVA-ul banuiesc ca atunci cand se calculează cheltuieli totale se exclud taxele lunare pentru plata TVA-ului, nu?

Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:11, 6 Martie 2022
TVA nu intra nici la venituri nici la cheltuieli

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autofactura pt cheltuielile de protocol Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu ce data emit autofactura pt. depasirea chelt de protocol aferente lui 2010, care este nota contabila si in ce jurnal o ... (vezi toată discuția)
Diferentele de curs valutar la un leasing financiar iuli-ana iuli-ana am un contract de leasing financiar la care am inregistrat valoarea in 167 iar acum imi vin facturile de leasing in care am : capital, diferente curs rata, ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)