avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! O proprietate detinuta de 4 frati,unul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! O proprietate detinuta de 4 frati,unul dintre ei construieste ...

Buna ziua! O proprietate detinuta de 4 frati,unul dintre ei construieste o magaziesau o camera si o baie. Afecteaza aceasta constructie la iesirea din coproprietate? Cu acordul verbal a 2 dintre frati,fara autorizatie. O camera folosita la depozitare si un grup sanitar,fara autorizatie . Nu va locui nimeni in ea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2022
becca, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru constructie deja existenta Nik05 Nik05 Va rog sa-mi dati si mie o idee:( nu stiu ce sa fac:help: am o mostenire de la parintii o casa cu 250 mp si 4 camere mai am 2 fratii le-am last lor camerele ... (vezi toată discuția)
Modificare intabulare apartament Catalin_Olteanu Catalin_Olteanu Buna ziua, Am achizitionat un apartament in luna Septembrie a anului curent, iar in acte suprafata totala utila este mult mai mica decat cea reala. Mai ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)