avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare bilet la ordin depus la incasare ...
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare bilet la ordin depus la incasare dupa expirare termen

buna ziua,

Am depus la banca pentru incasare un bilet la ordin(girat catre mine de o alta firma) la o luna dupa termenul scadent, asta la rugamintea verbala a emitentului si a girantului. Plata a fost refuzata pe motiv de lipsa totala de disponibil. am investit cu formula executorie bo pe care l-am dat executorului pt executare. Emitentul a facut contestatie la executare pe motiv ca biletul la ordin a fost depus ulterior scadentei. Cum pot sa ma apar?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:53, 14 Ianuarie 2010
Apelati la un avocat pentru a va indruma si asista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin _catalin_ _catalin_ AM O INTREBARE : FAPTUL CA M AM PREZENTAT LA BANCA CU UN BO PESTE DATA SCADENTEI ( APROX 5 LUNI) AR PUTEA CONSTITUI UN MOTIV DE CONTESTATIE LA EXECUTARE DIN ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin lory22 lory22 Buna ziua, am o intrebare : care este procedura in cazul in care un client a emis un bilet la ordin cu scadenta si nu a putut fi incasat la data specificata ... (vezi toată discuția)
Bo analici analici Buna ziua Am un bilet la ordin de la un furnizor care are data scadenta 31.01.2012 intrebarea mea este daca mai pot sa il depun la banca pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)