Bună ziua,
Perioadele de CAS neplătite de către angajator (declarații nedepuse), se iau în considerare ca vechime (cel puțin), sau... nici măcar? Am avut câțiva ani un angajator care "a sărit" câte 2-3 luni /an plata CAS-ului. Dacă nu, care este modalitatea recuperării acestor perioade, ptr. care s-au reținut sumele pe statele de plată. Mulțumesc
Asta spuneti dvs .... cu verificarea vechimii ... pe site-ul CNPP figureaza doar stagiu de cotizare , in baza decllaratiilor depuse de angajator (anterior sau dupa01.01.2011) ...
Bun... Atunci lămuriți-mă, vă rog, prin ce "miracol" am 2-3 luni sărite/an, din acele tabele anuale cu salariile lunare, pe care Casa de Pensii le are în evidență și care reflecta (cred) perioada reală cotizata a fiecăruia. Dacă greșesc, vă rog să mă corectați. Nu cred că, dacă angajatorul ar fi plătit lunar acele contribuții (reținute de la angajat), acele luni ar fi lipsit. Și oricum, faptul că am luni cu CAS neplătite, îmi vor scădea considerabil punctajul anual. Mulțumesc
Lipsa vechime
maria dinca
Buna seara,
De curand mi-am facut cont online pe CNPP de unde mi-am scos stagiile de cotizare.
Am constatat ca imi lipseste perioada cu stagiile lunare de ... (vezi toată discuția)