avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Perioadele de CAS neplătite de către ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Perioadele de CAS neplătite de către angajator ...

Bună ziua,
Perioadele de CAS neplătite de către angajator (declarații nedepuse), se iau în considerare ca vechime (cel puțin), sau... nici măcar? Am avut câțiva ani un angajator care "a sărit" câte 2-3 luni /an plata CAS-ului. Dacă nu, care este modalitatea recuperării acestor perioade, ptr. care s-au reținut sumele pe statele de plată. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Johnybubu , utilizator 17:13, 9 Martie 2022
Începând cu aprilie 2001 pana la 01.01.2011 angajatorul trebuia sa depunău lunar la Casa de Pensii declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat.

Dupa 01.01.2011, se depune declarația D112.

Lipsa unor perioade înseamnă nedepunerea acelor declarații.

Pe site-ul ANAF ați verificat?

Vedeți si:
[ link extern ]
Mulțumesc. În mare, am înțeles care ar fi problema... Rămâne să vedem cum s-ar putea remedia această problemă. Dacă nu s-au depus declarațiile (cum bănuiți dvs.), ce se mai poate face? Sincer, nici nu știu dacă aceea societate mai există. Dar dacă da, atunci către cine trebuie să mă adresez? Nu aș vrea să mai las lucrurile așa. Mulțumesc pentru amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioade in care angajatorul nu a platit cas albudidi albudidi Va rog sa-mi spuneti daca perioada (7 luni in cursul a 2 ani) in care angajatorul nu a platit CAS datorat la stat este considerata vechime in munca si daca ... (vezi toată discuția)
Lipsa vechime maria dinca maria dinca Buna seara, De curand mi-am facut cont online pe CNPP de unde mi-am scos stagiile de cotizare. Am constatat ca imi lipseste perioada cu stagiile lunare de ... (vezi toată discuția)
Țepuit de angajatori - plată discontinuă contribuții sociale, soluții pentru completarea perioadelor neacoperite geopetrache geopetrache Buna ziua. La intocmirea actelor de somaj am constatat ca, desi cartea de munca este completata corespunzator, angajatorii mei nu au platit contributiile ... (vezi toată discuția)