avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Daca sufar de boli cronice (diabet zaharat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Daca sufar de boli cronice (diabet zaharat tip II, ...

Buna ziua,
Daca sufar de boli cronice (diabet zaharat tip II, hipertensiune) si m-am confruntat de patru ori cu diagnosticul de cancer (neoplasm mamar, operat, tratat, recidivat si leiomiosarcom uterin, operat, tratat, recidivat), as putea beneficia de reducerea programului de lucru? In acest moment volumul de lucru depaseste cele 8 ore de munca, iar stresul este mult amplificat (mai mult din cauza unor comportamente abuzive). Am nevoie sa ma protejez, dar nu imi pot permite sa schimb serviciul pentru ca am o asigurare medicala foarte buna iar compania este una puternica la care tin. In plus, imi place ce fac...

Cum ma sfatuiti sa procedez?

Multumesc anticipat pentru suport!
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2022
SorinaBum2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:43, 7 Martie 2022
Sfătuiți-vă cu doctorul de la medicina muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca limitat MaryNeducin MaryNeducin Buna ziua Ma numesc Neducin Mariana Am urmatoarea situatie La momentul aflarii diagnosticului de neoplasm mamar sora mea era angajata pe termen limitat ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala - rog raspuns urgent! iulia_is iulia_is Buna ziua, va scriu in speranta ca se va gasi cineva in masura sa imi raspunda. Este vb de mama mea in varsta de 51 de ani, cu 31 de ani de munca, din care 5 ... (vezi toată discuția)
Pensia de handicap george999 george999 Buna ziua, sufar de o boala cronica si nume diabet de tip 1 cu insulina. Aceasta boala mi-a aparut la varsta de 22 de ani, nesimtindu-ma bine am ... (vezi toată discuția)