avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca limitat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca limitat

Buna ziua
Ma numesc Neducin Mariana
Am urmatoarea situatie
La momentul aflarii diagnosticului de neoplasm mamar sora mea era angajata pe termen limitat de munca ptr 6 luni la BRD!
Intre timp a fost operata , a inceput chimioterapia , si desi nu aveau obligatia cei de la BRD sunt alaturi de sora mea si ii prelungesc contractul de munca ptr urmatoarea perioada
Ptr acest lucru ar trebui sa întrerupă ptr o zi concediul medical ptr semnarea noului contract de munca , ceea ce doresc sa aflu este daca o afecteaza acest lucru la comusia de acordordare a concediilor medicale ptr cancer mamar
Este clar ca nu s-a vindecat in 3 luni
Ce ma sfatuiti cum sa procedam
Va multumesc mult ptr ajutor
Cu deosebita consideratie
Mary Neducin

Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
MaryNeducin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 9 Mai 2018
De ce trebuie sa intrerupa concediul medical ?

Nu exista text de lege care sa-i interzica sorei dvs sa se deplaseze la angajator pentru a i se prelungi durata c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Sanda050864 Sanda050864 Buna ziua Ma numesc Sanda, din Timisoara si caut raspunsul la o intrebare legata de acordarea concediului medical in cazul meu. Am fost operata in data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sufar de boli cronice (diabet zaharat tip ii, ... SorinaBum2 SorinaBum2 Buna ziua, Daca sufar de boli cronice (diabet zaharat tip II, hipertensiune) si m-am confruntat de patru ori cu diagnosticul de cancer (neoplasm mamar, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! O persoana diagnosticata cu neoplasm , (cancer) mamar, fiind operata, face chimioterapie si radioterapie, cate zile de concediu medical are ... (vezi toată discuția)