avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Avem o pereche de gemeni care de curand au ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Avem o pereche de gemeni care de curand au implinit ...

Buna ziua,
Avem o pereche de gemeni care de curand au implinit 2 anisori. Unul din ei are ceva probleme de sanatate mai mari decat fratiorul lui, drept pentru care a fost incadrat in grad de handicap si urmeaza sa primeasca indemnizatia de crestere pana la varsta de 3 ani. Intrebarea este daca pentru fratiorul lui se poate obtine stimulentul de insertie daca mama va munci cu 2 sau 4 ore sau fiindca trebuie sa aibe grija de cel bolnavior si va primi indemnizatia de crestere pt el, pentru celalalt nu va primi decat alocatia normala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 9 Martie 2022
Intrebati la AJPIS/ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta ... Nutz21 Nutz21 Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta de 2 ani a primit incadrare in handicap pana la 3 ani. Acum la 3 ani nu i sa mai prelungit ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu crestere copil adaniela82 adaniela82 Buna ziua, Ma aflu in ccc, pe 22 sept. copilul implineste 2 ani. Firma la care sunt angajata a inchis punctul de lucru unde imi desfasuram activitatea. As ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)