avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot sa mut adresa de primire a pensiei mamei mele, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot sa mut adresa de primire a pensiei mamei mele, nu se ...

Cum pot sa mut adresa de primire a pensiei mamei mele, nu se poate deplasa si vreau sa o iau la mine, in alt judet?
Cel mai recent răspuns: contbancar , utilizator 18:04, 8 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie schimbat domiciliul si apoi anuntata CJP in scris.
Mai rapid este sa mergeti cu mama dvs. la o banca si sa-i deschideti cont pe card pentru primit pensie. Banca va face demersurile la CJP sa faca plata in respectivul cont. Cu cardul se pot scoate bani de la bancomat in luna urmatoare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, il am pe tata paralizat, total dependent de noi, pana ... viorel61 viorel61 Buna ziua, Il am pe tata paralizat, total dependent de noi, pana acum am avut eu cu sotia grija de el. Mi-a fost depistata o problema de sanatate, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am card pe care primesc pensia, la o bancă și care ... ninasave ninasave Bună ziua Am card pe care primesc pensia, la o bancă și care expiră peste cca o lună. Nu mai vreau alt card la această bancă și vreau să îmi fac ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi pensia la alta adresa? Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua. Am doua imobile in acelasi judet, avand domiciliul stabil pe adresa unuia dintre ele. Cum as putea primi pensia prin Posta pe adresa celuilalt ... (vezi toată discuția)